יום רביעי, 10 באוקטובר 2012

הפודיז עושים את אונו

4 תגובות:

  1. ואף מילה על הספר ההודי הנחמד ששימש אותנו הפעם? הספר הצנוע המודפס במכונת כתיבה שאולי לא הוציא מנות דגולות, אבל גם לא גרם לנפילות? ותודה על האפונה החרפריפה עם הדבר הלבן הזה שלא ניתן לזיהוי שם ועל הפולקעס הנחמדים ועל כדורי הבשר שאהבתי וגם תודה למשפחת שאשא המורחבת לדורותיה שהסכימה לארח לנו לחברה בחביבות, סבלנות ונדיבות ותודה מיוחדת לאימותינו שהביאונו עד הלום, עם תכונות טובות יותר וטובות פחות, תודות לגנים, או בעזרת חינוך ומכל לכל ... לבצלאל שמסרב לתת לנו לשכוח.

    השבמחק
  2. היה כיף ומקסים וטעים והתמונות, עם הנוסטלגיה והמיקום והאוכל לוקחים אותי לגמרי לשנות ה-70

    השבמחק
  3. אז מה היה לנו הפעם

    אוכל הודי, רן שנער

    תבשיל כרובית, תפוחי אדמה, ואפונה.
    אפונה עם גבינה - מטר פאניר
    אורז ביריאני משובח וגם אורז לבן
    רייתה ביתית עם מלפפון (יוגורט)
    פטריות בוטנים ויוגורט
    תרד מאיזור מהרשטה
    קארי של בננות ותפוחי אדמה
    תבשיל כדורי בשר
    עוף תנדורי עם פיסטוקים פרג ויוגורט
    צ׳אי
    לאסי עם פרי
    מנגו פול - שזה מוס מנגו
    עוגת יום הולדת קונבנציונלית ובלתי הודית
    ואיך אפשר לשכוח את הנאן אוי, הנאן, גולת הכותרת של הערב



    השבמחק
  4. וכמה עובד לנו יפה כשיש לנו מספיק שעות להיות ביחד.
    יאללה - פעם הבאה סשן "את מי אהבתי יותר, את אבא או את אמא"

    השבמחק