מתוך רק אוכל טוב של איתמר דוידוב
שורש סלרי בלימון
טרין כבד בקסיס
ארטישוק ירושלמי בחמאת לימון
עלי מנגולד ממולאים בבשר
לחמניות בנוסח פיטנגו
רצועות טלה בברוקולי וקאשיו
מישמשים ממולאים בבשר
בויאבס ורוי
שומר ביין לבן
כרישה ביין ולימון
סלט תרד ופטריות פורטבלו
תמרים ופרג בטופי חם
עוגת מקצפת ומוס לימון
עוגת מקצפת ומוס שוקולד בשני צבעים
ליקר קפה של ריקארדו
סנגריה של אורית
שניצלונים ואורז לילדים
שורש סלרי בלימון
טרין כבד בקסיס
ארטישוק ירושלמי בחמאת לימון
עלי מנגולד ממולאים בבשר
לחמניות בנוסח פיטנגו
רצועות טלה בברוקולי וקאשיו
מישמשים ממולאים בבשר
בויאבס ורוי
שומר ביין לבן
כרישה ביין ולימון
סלט תרד ופטריות פורטבלו
תמרים ופרג בטופי חם
עוגת מקצפת ומוס לימון
עוגת מקצפת ומוס שוקולד בשני צבעים
ליקר קפה של ריקארדו
סנגריה של אורית
שניצלונים ואורז לילדים
המובילים מבחינתי:
השבמחק1. הבויאבז, ברמה אחת מעל הכל. מעולה.
ואחר כך, כבר בהפרשים קטנים אחד מהשני כי הכל היה טעים:
2. טרין כבד
3. כרישה ביין ולימון
4. שומר ביין לבן
5. הממולאים (עלי מנגולד שלימור שאשא הכינה)
בשבילי הטרין והבויאבז היו מעלפים ממש אבל הכל היה טעים להפליא.
השבמחקאני חייבת לציין שחווית הבישול מהספר לא הייתה מענגת כמו התוצאות. היו חסרים לי פרטים (לסגור או לא לסגור את הסיר? כמה זמן? איזה מרקם זה מקבל? איך אני יודעת שאני בדרך הנכונה?)
עד טעויות קריטיות בחומרים או רצף עבודה (לדוגמא במתכון של המרנג ומוס לימון הוא אומר להכין 2 מרנגים שלוקח 5 שעות להכינם ובסוף בתהליך ההכנה הוא משתשמש בשלושה! זו טעות הלתי נסלחת...)
אבל היה ממש ממש טעים.
לימור, לא הכנסת את עלי המנגולד המופלאים של לימור ש.
השבמחק