בלוג האוכל של לימור ושי, לימור וריקרדו, אורית ואורן, צורית ובצלאל, וחגית וגיורא. הכללים, בינתיים: ארוחה משותפת בכל יום שישי אחרון של החודש, כל פעם מספר בישול אחר.
טוב מה נגיד, היה מדהים...האוכל, המארחים, התיעוד, הילדים העצמאיים-יותר-ויותר-בכל-פעם...המוחיטו ביצה א-לה-ריקרדיטו, הארטישוק עם קריספיות מושלמת א-לה-חגיגית, מרק התרד העדין ומדויק של השאשאיסטית, מרק החומוס של השמעיה שהדגים לנו שיש כזה דבר איזון מושלם, הג'מבו-ניוקי-עם-מכת-חום-בסוף א-לה-מאדאם-פורת, העגל של גיורא שלא ידע שבייקון הוא ידידו הטוב הביותר, העגל של בצלאל שנושף בעורפו של פילה בתחרות על נימוחות, והקינוחים........מממממממממממממ....היה פשוט נפלא.
ואכן, בהסתכלות לאחור על הספרים עד כה, אין ספק שלאיטלקי הותיק עוד כוחות במותניו, ובמדד הפשטות-בהכנה-עם-תוצאות מרשימות הוא לוקח בגדול.
טוב מה נגיד, היה מדהים...האוכל, המארחים, התיעוד, הילדים העצמאיים-יותר-ויותר-בכל-פעם...המוחיטו ביצה א-לה-ריקרדיטו, הארטישוק עם קריספיות מושלמת א-לה-חגיגית, מרק התרד העדין ומדויק של השאשאיסטית, מרק החומוס של השמעיה שהדגים לנו שיש כזה דבר איזון מושלם, הג'מבו-ניוקי-עם-מכת-חום-בסוף א-לה-מאדאם-פורת, העגל של גיורא שלא ידע שבייקון הוא ידידו הטוב הביותר, העגל של בצלאל שנושף בעורפו של פילה בתחרות על נימוחות, והקינוחים........מממממממממממממ....היה פשוט נפלא.
השבמחקואכן, בהסתכלות לאחור על הספרים עד כה, אין ספק שלאיטלקי הותיק עוד כוחות במותניו, ובמדד הפשטות-בהכנה-עם-תוצאות מרשימות הוא לוקח בגדול.